Mini Royale: Nations

Mini Royale: Nations

-

76,702 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 1,004 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Mini Royale: Nations?

Hou je van Fortnite, PUBG of Apex Legends? Speel Mini Royale: Nations, een leuke 3D Battle Royale, in je browser, helemaal gratis en zonder downloads!

Het is een community skill-based shooter met verschillende PvP- en PvE-speltypen voor elk type speler. Het spel heeft 3D-graphics en een unieke stijl. Het lijkt erg op PUBG (Player Unknown's battleground), Counter Strike Deathzone of H1Z1.

Mini Royale: Nations draait in de browser zonder enige hardwarevereisten. Zo kan elke speler ter wereld zonder problemen toegang krijgen tot dit Battle Royale spel. Alles wat je nodig hebt is een browser en een internetverbinding.

In Mini Royale doe je mee met 10 andere spelers van over de hele wereld en probeer je te overleven en de laatste man in leven te zijn, tot het einde van het spel. Alle spelers verzamelen voorraden, wapens en gadgets om beter en langer te overleven.

Er zijn verschillende soorten wapens, M16A4, AK-47, UZI, Shotgun, Sniper, granaten, rookgranaten, drones en nog veel meer... In deze Battle Royale verschijnen op een gegeven moment de chemische wapens en wordt het gebied kleiner. Je moet in het gebied blijven en uitkijken voor andere vijanden. Je moet een strategie gebruiken en je positie zorgvuldig kiezen. Na de parachutering kun je op dezelfde plaats bij andere vijanden terechtkomen - het beheersen van de parachute is ook heel belangrijk!

Het Mini Royale universum evolueert voortdurend, af en toe wordt het spel bijgewerkt, je moet opletten. Krijg wapens, outfits, terreinen, gebouwen, huisdieren en nog veel meer. Maar bovenal, veel plezier en werk als een team!

Wie heeft Mini Royale: Nations gemaakt?

Faraway Inc. heeft dit Battle Royale spel gemaakt.

Besturingselementen
 • MOVE
 • SIGN UP
 • VUUR
 • f AGARRAR
 • 1
 • 5 ARMAS

Minitorneos, chat & make friends

Tags

🕹️ Welke games zijn vergelijkbaar met Mini Royale: Nations?

 1. Forward Assault
 2. Critical Strike Global Ops
 3. Slayerz.io
 4. SandStrike.io
 5. Crazy Pixel Apocalypse 2

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op Mini Royale: Nations?

 1. Matrix: Ragdoll Fights
 2. Jelly Battle Online
 3. Paint Guns
 4. Castle Clash
 5. Teen Titans Go: Battle Bootcamp