Stumble Guys: Multiplayer Royale

Stumble Guys: Multiplayer Royale

-

11,445,678 Speelt

Vind het leuk
3.9 - 24K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd
Speel

Hoe speel je Stumble Guys: Multiplayer Royale?

Houd je smartphone gereed, want wij laten je zien hoe je Stumble Guys speelt!

Voel de adrenaline pompen terwijl je deelneemt aan verbazingwekkende platform- en obstakelraces in deze versie van het Stumble Guys Multiplayer Royale-spel en vecht om als eerste veilig en wel over de finish te komen! Het klinkt eenvoudig genoeg, maar je moet het opnemen tegen een groep van maximaal 32 spelers die je ronde na ronde met al je kracht moet bevechten om te ontsnappen.
Maak je geen zorgen, de regels zijn eenvoudig: neem het online op tegen andere spelers en zorg dat je op de eerste plaats staat om te winnen - mis de kans niet om dit verslavende spel te spelen zonder te hacken of te downloaden!

Ontwijk onderweg tonnen obstakels, spring non-stop, voorkom dat je in de leegte valt door op de verkeerde plek te stappen en probeer een reeks absurde maar verontrustende uitdagingen te overwinnen terwijl je de snelste tegenstanders verslaat. Geef niet op bij de complexe elementen en beproevingen die je pad kruisen en slaag erin je rivalen uit te schakelen om de kampioen te worden - veel succes!
Als je wilt, kun je ook Stumble Guys Pokemon, multiplayer spellen of .io spellen proberen. Of een spelletje als Fall Guys, Run Guys of Run Royale Knockout.

Wat zijn de hoofdpersonages en skins van Stumble Guys?

Ben je klaar om de grappigste personages in Stumble Guys te ontmoeten? Van de dappere ridder tot de schattige Yeti, er zijn verschillende Stumble Guys personageskins om uit te kiezen. Elk personage heeft zijn eigen persoonlijkheid die je ontdekt terwijl je de uitdagingen van de verschillende levels probeert te overwinnen. Of je nu de voorkeur geeft aan de agressieve stijl van de Ninja of de elegantie van de Flamingo, er is een personage voor elke smaak. De Stumble Guys character skins zijn te gek, van grappige dierenkostuums tot superheldenoutfits. Kies je personage, trek je beste schoenen aan en maak je klaar om rond te strompelen met je nieuwe vrienden in Stumble Guys, het avontuur wacht!

Hoe krijg je gratis edelstenen en waar zijn ze voor?

Kun je je voorstellen dat je oneindig veel edelstenen hebt om je kostuums of upgrades te kopen, nieuwe accessoires, skins of huisdieren voor je personages vrij te spelen? Zoek gewoon online naar een Stumble Guys edelstenengenerator en volg de instructies om alle edelstenen te krijgen die je nodig hebt. Maar waar zijn de edelstenen voor? In Stumble Guys zijn edelstenen virtuele valuta die je kunt gebruiken om speciale items in de winkel te kopen. Je kunt mooie kostuums kopen, het beste uiterlijk voor je personage kiezen en items aanpassen om je spelervaring te verbeteren, dus verspil geen tijd meer en ontvang nu je gratis edelstenen voor Stumble Guys!

Wie heeft Stumble Guys Multiplayer Royale gemaakt?

Dit spel is ontwikkeld door Kitka Games.

Stumble Guys: Multiplayer Royale is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
 • MOVE
 • SKIP

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags

🕹️ Welke games zijn vergelijkbaar met Stumble Guys: Multiplayer Royale?

 1. Fall Guys: Ultimate Knockout
 2. Obby But You're on a Jetpack
 3. Obby but you have a JETPACK
 4. Run Royale 3D
 5. Run Royale Knockout

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op Stumble Guys: Multiplayer Royale?

 1. Lord of the Penguins
 2. Monster.io
 3. Digital Circus IO
 4. Racing Limits
 5. Hole Battle Arena

🔥 Wat zijn de meest gespeelde games zoals Stumble Guys: Multiplayer Royale?

 1. Bloxd.io
 2. UNO Online
 3. Brawl Stars
 4. Minecraft
 5. Agario