UNO Online

UNO Online

-

2,998,108 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 16K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Deel met uw vrienden
<
Spel gepauzeerd

Hoe speel je UNO Online?

Speel dit klassieke bordspel in Minispelletjes. De mythische UNO, het kaartspel voor meerdere spelers dat iedereen thuis heeft, nu in de digitale versie voor de browser en met een multiplayer-modus waarin je de machine of andere spelers in de online versie onder ogen kunt komen.

Speel UNO online en je kunt de sensatie voelen van het hebben van de laatste kaart in je hand, van het zetten van een +2 om je tegenstander te laten zinken of van het krijgen van terug naar iemand door het laten vallen van die +3 die je hebt gehouden alle spel.

Hoe speel je UNO?
Voor het geval je het nog niet weet, in UNO Online worden 7 kaarten aan elke speler uitgedeeld en de eerste die zich van alle kaarten ontdoet voordat de rest de ronde wint. Deze kaarten zijn genummerd van 1 tot 9 en zijn in 4 verschillende kleuren. Om een kaart te kunnen spelen, moet deze aan een van deze twee voorwaarden voldoen:

  • Het moet dezelfde kleur hebben als de laatst gespeelde kaart.
  • Het moet hetzelfde nummer hebben als de laatst gespeelde kaart.

Naast de genummerde kaarten kun je ook andere soorten kaarten vinden die het spel veranderen of die je kunt gebruiken om het spel van je tegenstanders te belemmeren:

  • +2 Kaart: Deze kaart kan van een van de 4 kleuren zijn en u zult deze moeten spelen na een kaart van dezelfde kleur. Als je deze kaart speelt, voeg je twee kaarten van het kaartspel toe aan de hand van de volgende speler en laat je hem zijn beurt verliezen. Deze kaart kan niet worden tegengeworpen.
  • Reverse Card: Deze kaart kan van een van de 4 kleuren zijn en u zult deze moeten spelen na een kaart van dezelfde kleur of type. Bij het spelen van deze kaart wordt de richting of volgorde waarin de spelers spelen omgekeerd.
  • Draai Jump Card: Deze kaart kan van een van de 4 kleuren zijn en u zult deze moeten spelen na een kaart van dezelfde kleur of type. Als je deze kaart speelt, verlies je de volgende speler zijn beurt.
  • Joker of Colour Change Card: Deze kaart kan worden gebruikt na elke gespeelde kaart. Als je het speelt, mag je de kleur van de kaart kiezen die de volgende speler zal moeten spelen.
  • +3 Kaart: Deze kaart kan worden gebruikt na elke gespeelde kaart. Bij het uitspelen van deze kaart voeg je drie kaarten van het kaartspel toe aan de hand van de volgende speler en laat je hem zijn beurt verliezen. U kunt ook de kleur kiezen die de volgende speler zal moeten spelen. Deze kaart kan niet worden tegengegaan.

Als u op enig moment geen kaarten heeft om te spelen, moet u een kaart uit het kaartspel trekken. Als de kaart die u trekt niet overeenkomt met de vorige kaart in kleur, nummer of type, kunt u deze niet spelen en verliest u uw beurt.

En vergeet de belangrijkste regel van het spel niet. Wanneer u speelt en de op één na laatste kaart laat vallen, moet u onmiddellijk op de EEN-knop drukken, om de rest te waarschuwen dat u uw laatste kaart nog hebt. Als u dit niet doet, wordt u gestraft met 2 kaarten uit het kaartspel.

Als een speler een ronde wint, verdient hij net zoveel punten als de som van de waarde van de kaarten die hij nog heeft voor de andere spelers. De speler die als eerste 250 punten krijgt is de winnaar van het spel.

Wie heeft het spel UNO gemaakt?
Het originele spel is gemaakt door Merle Robbins, een kapper uit Ohio, in 1971. Hij en zijn familie speelden vroeger als hobby kaarten, en uiteindelijk creëerde hij zijn eigen spel. Toen hij klaar was, begon hij het te delen met zijn familie en vrienden en verkocht het uiteindelijk aan het grote publiek. In 1981 kocht het bedrijf International Games voor $50.000 en later, in 1993, kocht Mattel op zijn beurt de rechten.

Nu je alles weet over UNO Online, doe je mee aan een online spel en perfectioneer je je spel om de beste Uno-speler op het web te worden. Zal je de eerste zijn die geen kaarten meer heeft?

Geniet van dit klassieke kaartspel dat wordt gespeeld in alle zwembaden en stranden, nu multiplayer, kies je tegenstander en wees sneller dan hem.

Besturingselementen
  • SELECTEREN

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays. Voeg de eerste toe!

Voeg een gameplay toe!