Super Mario 64

Super Mario 64

9,023,774 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 105K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Super Mario 64?

Verken het Mushroom Kingdom met onze favoriete loodgieter in Super Mario 64 met verbluffende 3D-graphics!
Prinses Peach heeft je uitgenodigd voor een speciaal moment in haar kasteel, maar de kwaadaardige Bowser is gearriveerd om het feest te verpesten. De schurk heeft de kracht van de sterren gebruikt om Peach en haar bedienden gevangen te zetten. Nu is het jouw missie om Mario te helpen deze sterren te vinden in de verschillende werelden om de prinses uit haar gevangenis te redden. Met elke teruggevonden ster krijg je toegang tot nieuwe delen van het kasteel totdat je het tegen Bowser kunt opnemen en je geliefde Peach uit haar gevangenschap kunt bevrijden.
Je verkent alle hoeken van het kasteel en de magische werelden om alle sterren terug te krijgen en Bowser te verslaan. Om in dit avontuur te slagen, moet je je moed en sluwheid bewijzen en alle vijanden verslaan die je in de weg staan. Geniet van een unieke ervaring terwijl je Mario door een ongelooflijke wereld vol magie leidt.

Geschiedenis van Super Mario 64

Het spel markeerde een voor en na in de geschiedenis van videogames. Een voorstel dat de serie up-to-date bracht, met behoud van herkenbare aspecten en implementatie van een groot aantal nieuwe functies.
Het zorgde voor een revolutie in het platformgenre door de introductie van het concept van een open wereld om met grote vrijheid te verkennen. Het maakte de sprong naar een volledig 3D-omgeving en benutte alle mogelijkheden daarvan. En het bereikte het hoogste niveau van de serie tot nu toe in termen van technische kwaliteit, ambitie, lengte, plezier, diversiteit van de omgeving en soundtrack.

Moet ik Super Mario 64 rom downloaden?

Om Super Mario 64 online te spelen hoef je niets te downloaden. Het is zo snel en eenvoudig als het invoeren van de applicatie en het laadt.
Ga je deze klassieker missen? Of je kunt hem opnieuw beleven als je er indertijd al van genoten hebt.

Cheats om Super Mario 64 te verslaan

Elk deel van de serie, of het nu Super Mario Kart 64 of Super Mario 64 ds is, heeft zijn eigen unieke cheats. Super Mario 64 introduceert verschillende nieuwe mechanieken naast het traditionele springen en slaan. Je kunt nu dubbel springen, driedubbel springen, achteruit springen, verspringen of muurspringen.
Je kunt ervoor kiezen om in alle richtingen te lopen of te rennen. En je kunt ook hurken, kruipen, zwemmen of voorwerpen dragen. Maar maak je geen zorgen, want het spel begeleidt je om elke nieuwe vaardigheid beetje bij beetje te ontdekken. De sleutel ligt in het geleidelijk beheersen van alle vaardigheden.

Leer de omgeving in detail te bestuderen en rekening te houden met alle mogelijkheden die de omgeving je biedt. Onderzoek, test en neem initiatief. Dat is niet alleen de sleutel om dit spel onder de knie te krijgen en Mario bij zijn doel te krijgen. Maar het is ook... ontzettend leuk!

Andere Super Mario spellen

Heb je Super Mario Bros. de film gezien en wil je Super Mario spelen? Als je je al hebt vermaakt met Super Mario 64 kun je ook andere Mario Bros spellen proberen zoals: Super Mario Bros, Super Mario All Stars of Super Mario World Online.

Besturingselementen
  • MOVE
  • j ATACAR
  • k SKIP

Minitorneos, chat & make friends

Tags