Ultimate Custom Night

Ultimate Custom Night

2,910,095 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 46K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Ultimate Custom Night?

Een nieuw sinister en angstaanjagend avontuur is gearriveerd bij Minigames, klaar om je haren recht overeind te laten staan! Duik in Ultimate Custom Night, het ultieme Five Nights at Freddy's-spel en maak je klaar om opnieuw in de schoenen te stappen van de beveiligingscameraman bij fastfoodrestaurant Fazbear's Pizza.

Je zult weer alleen in een kantoor opgesloten zitten en jezelf verdedigen tegen moordende animatronics. Met 50 selecteerbare personages, verspreid over zeven FNAF-spellen, zijn de aanpassingsmogelijkheden bijna eindeloos. Mix en match de karakters die je wilt, stel hun moeilijkheidsgraad in van 0 tot 20 en spring in de actie!

Vanaf uw bureau moet u twee zijdeuren, twee luchtroosters en twee luchtkanalen beheren, die allemaal rechtstreeks naar uw kantoor leiden. Deze keer zul je ook andere gereedschappen moeten beheersen als je de laatste uitdagingen wilt voltooien, gereedschappen zoals verwarming, airconditioning, een wereldwijde muziekdoos, een stroomgenerator en nog veel meer. Alsof dit alles nog niet genoeg is, moet je ook nog laservallen zetten in de luchtopeningen, Faz-Coins verzamelen, voorwerpen kopen bij de prijzenbalie.

Als de avond valt, lijkt de rust in het restaurant terug te keren, maar wees niet zelfgenoegzaam! Gevaarlijke animatronic poppen die zich in de restjes verstoppen zullen hun best doen om je doodsbang te maken. In deze versie kun je je favoriete wezens aanpassen en selecteren om je tijdens het spel te kwellen - veel plezier!

Wie heeft Ultimate Custom Night gemaakt?

Scott Cawthon is de schepper van dit en de hele Five Nights at Freddy's saga.

Ultimate Custom Night is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • SELECTEREN

Minitorneos, chat & make friends

Tags