UNO!™

UNO!™

-

704,047 Speelt

Vind het leuk
3.7 - 3,267 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je UNO!™?

Ben je klaar om van dit klassieke bordspel te genieten? UNO!™ nodigt je uit om deel te nemen aan een spannend multiplayer kaartspel waar je het op kunt nemen tegen spelers van over de hele wereld in de meest moderne mobiele versie van dit bekende spel.

Speel UNO!™ gratis op Minispelletjes.com met bijgewerkte regels, toernooien, spelstijlen en nog veel meer, je hoeft geen bestanden te downloaden, speel online vanaf je browser, tablet of mobiel, zelfs als die oud is, dit kaartspel zal voor je werken.

Doe mee aan leuke toernooien en speciale evenementen en maak kans op mooie prijzen. Een totaal van 7 kaarten zal op een volledig willekeurige manier aan elke speler worden uitgedeeld en de eerste speler die ze allemaal heeft weggespeeld voordat de rest aan de beurt is, wint de ronde. Deze kaarten zijn genummerd van 1 tot 9 en hebben 4 verschillende kleuren. Er zijn ook jokers, kleurwisselingen en kaarten die de speler dwingen meer kaarten te trekken. Om te kunnen spelen moet je aan minstens één van deze twee voorwaarden voldoen; dat de kaart die je gooit dezelfde kleur heeft als de laatst gespeelde kaart of dat ze hetzelfde nummer heeft.

Voel de spanning als je een manier vindt om je tegenstanders te slim af te zijn, let goed op elk van je kaarten en ervaar de opwinding als alleen de laatste kaart nog in je hand zit! Ben jij klaar om de ultieme overwinning te claimen?

Wie is de maker van UNO!™?

Het spelbedrijf Mattel163 Limited is de ontwikkelaar van dit beroemde kaartspel.

UNO!™ is ook te vinden in deze platformen:

Besturingselementen
  • SELECTEREN
  • ARRASTRAR

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags