Fortnite

Fortnite

-

9,216,726 Speelt

Vind het leuk
4.4 - 165K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Fortnite?

De mijlpaal in de wereld van online multiplayer games, FORNITE, is aangekomen in Minigames. De ultieme Battle Royale, die op dit moment door miljoenen spelers over de hele wereld wordt gespeeld. Hier zie je honderden gameplays die dat bewijzen.

Speel Fortnite en neem het op tegen miljoenen spelers van over de hele wereld in games van maximaal 100 personen tegelijk, waarbij alleen de laatste staande speler zal winnen. Vecht direct door andere spelers op te jagen of verstop je en laat de anderen elkaar vernietigen.

Een Battle Royale is een overlevingsspel waarbij je in je eentje, of als team, speelt tegen een groot aantal vijandelijke spelers op een gigantische kaart. Elke speler begint met een minimum aan uitrusting en zal van de downcast spelers moeten vinden of lenen wat ze nodig hebben om te winnen. In de tussentijd krimpt het scenario langzaam, waardoor het speelgebied wordt verkleind om spelers bij elkaar te brengen en tegen elkaar te laten spelen. De laatste speler of het laatste team dat staat zal het spel winnen.

Fortnite mengt de mechanica van een Battle Royale, met de mechanica van de platformbouw. Je kunt middelen van de kaart verzamelen door bijna alles wat je vindt te vernietigen en structuren te bouwen die je zullen helpen jezelf te beschermen tegen vijandelijk vuur of ze aan te vallen vanaf een grotere hoogte.

Hoeveel spelmodi zijn er in Fortnite?

  • Solo: Vecht tegen iedereen. Standaardregels. De laatste speler die staat wint het spel.
  • Duetten: Vecht in paren, willekeurig samen of met vrienden als je je verbindt. Standaardregels. Als je in deze modus door je tegenstander wordt neergeslagen, kan je partner je weer tot leven wekken. Het laatste team dat staat wint de wedstrijd.
  • Squads: vecht in teams van maximaal 4 spelers, in het wilde weg of met vrienden als u zich met elkaar verbindt. Standaardregels. Dezelfde regels voor het reanimeren van teamgenoten als voor duo's. Het laatste team dat staat wint de wedstrijd.
  • Team Battle: Team battle van maximaal 20 spelers, met uitzicht op twee kanten. In deze spelmodus kan de speler opnieuw verschijnen nadat hij is uitgeschakeld en verder spelen. Het doel van deze spelmodus is het bereiken van het beoogde aantal eliminaties.
  • Battle Lab: Dit is de zandbakmodus van Fortnite, waar spelers hun bouwvaardigheden, hun schietvaardigheid of hun strategieën kunnen oefenen. Ze hebben vrij verkeer rond de kaart zonder dat het speelveld wordt verkleind.
  • Sandbox-modus: het is de competitieve modus in Fortnite. Het omvat de spelmodi Solo, Duo's en Squads, maar de spelers zullen in de spellen beloond worden met punten die hen zullen helpen om zich te kwalificeren voor de verschillende officiële competities die beschikbaar zijn, evenals de toegang tot wekelijkse Epic Games toernooien.
  • Fiesta Royale: Modus waarin alle dodelijke wapens uit de oorspronkelijke modi zijn verwijderd en vervangen door verfwapens en een verscheidenheid aan niet-dodelijke voorwerpen. De bouwmechanica is verwijderd en nieuwe activiteiten zoals Quad Riding en Boat Racing worden gepromoot.

Wie heeft Fortnite gemaakt?

Het werd gecreëerd door Epic Games in 2011, oorspronkelijk bedacht als een combinatie van de spellen Minecraft en Left 4 Dead waar spelers samenwerken om te zoeken naar grondstoffen, vestingwerken, vallen en wapens te bouwen, en monsteraanvallen te overleven.
Tijdens de ontwikkeling werd PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) uitgebracht en in zeer korte tijd oogstte het veel bijval en spelersaantallen. De makers van Fortnite zagen dat de Battle Royale gameplay gemakkelijk aan te passen was aan hun bestaande platform, en dus kondigden ze na een paar maanden ontwikkeling Fornite aan: Battle Royale in 2017. Sindsdien is het een enorm populair spel geworden dat dagelijks mensen van alle leeftijden blijft aantrekken en voortdurend wordt bijgewerkt met nieuwe gebeurtenissen, aanpassingsmogelijkheden en wapens. Het is een van de meest gespeelde games op de Twitch en Youtube platformen.
Fortnite is beschikbaar voor elk platform dat je je kunt voorstellen: PC, Mac, Playstation, Xbox, Nintendo Switch en mobiel, iOS en Android - zorg ervoor dat niemand buiten het spel wordt gelaten!

Heb je Fortnite al geprobeerd? Waar wacht je nog op?

Minitorneos, chat & make friends

Tags