Krunker.io

Krunker.io

-

3,858,687 Speelt

Vind het leuk
4.3 - 71K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd
Speel

Hoe speel je Krunker.io?

Geniet van Krunker.io's Minigames, de perfecte mix van Counter Strike gameplay en de coole esthetiek van de beroemde Minecraft. U kunt de ervaring van de beste FPS-games (First Person Shooter), een van de krachtigste genres in console en PC, maar dan rechtstreeks in uw browser herbeleven.

In Krunker.io kun je verbinding maken met online multiplayer games met spelers van over de hele wereld en deelnemen aan duizelingwekkende schermutselingen waar het harde gedeelte meer dan 30 seconden zal overleven. Speel verschillende spelmodi waarbij je punten moet verdienen door het hele team van de tegenstander af te maken tot het einde van het spel, of zaai chaos in de klassieker All Against All.

Wapens, klassen en kaarten in Krunker.io
Wil je je karakter aanpassen? Met Krunker.io zult u in staat zijn om zijn uiterlijk, klasse, wapengezichten en nog veel meer dingen te creëren. Geen twee zullen ooit hetzelfde zijn.

Ontgrendel alle wapens in de verschillende categorieën. Kies tussen het aanvalsgeweer, sluipschuttersgeweer, machinepistool of mes volgens de gameplay die het beste bij je vaardigheden past - maar je zult ze allemaal onder de knie moeten krijgen om nummer één te zijn in het Krunker.io-klassement!

Waarom is Krunker.io het beste browserspel?
Krunker.io is gemaakt door de Zwitserse programmeur Sidney De Vries voor Yendis Entertainment. Na de release van de BETA-versie in 2018 werd deze officieel uitgebracht in januari 2019.

Dankzij de gameplay en de pixelgebaseerde esthetiek wint Krunker.io sindsdien aan populariteit en is het een van de meest gespeelde live streamers op het Twitch-platform in zijn categorie.

De website ScienceFiction.com noemde het het beste .IO-spel van 2019 en de beste aanpassing van een browser FPS. Krunker.io benadrukt zijn gemakkelijk te renderen graphics, en compatibel met alle apparatuur, en is erin geslaagd om zich te positioneren als de beste first-person shooter voor zijn scenario's en verschillende karakterklassen.

Ben je klaar om Krunker.io te spelen? Herlaad je wapen, scherp je doel aan en wees blij als je het lang overleeft!

Kan ik Krunker.io op volledig scherm afspelen?
U kunt Krunker.io in volledig scherm afspelen door gewoon op het icoontje te klikken. Dit zal je gameplay verbeteren en je zal het scherm beter kunnen gebruiken.

Hoe kan ik lid worden van een Krunker-server?
Om deel te nemen aan een server kunt u in het Krunker-menu kiezen uit een reeks servers die per locatie worden opgegeven. Natuurlijk, als je een betere prestatie wilt hebben, raden we je aan om bij Minigames er een te kiezen in de buurt van je woonplaats.

Is Krunker.io downloadbaar?
Nee. Aangezien het een browserspel is, is het niet nodig om het te downloaden. U kunt het perfect afspelen vanuit elke browser zonder ruimte in beslag te nemen op uw computer.

Kan ik Krunker.io op volledig scherm spelen?

U kunt Krunker.io in volledig scherm spelen door eenvoudigweg op het pictogram te klikken. Dit zal uw spel verbeteren en u zult beter gebruik kunnen maken van het scherm.

Hoe kom ik bij een Krunker server?

Om lid te worden van een server, kunt u in het Krunker-menu kiezen uit een aantal servers per locatie. Natuurlijk, als u een betere prestatie wilt hebben, raden wij u aan uit Minigames er een te kiezen die dicht bij uw buurt ligt.

Is Krunker.io downloadbaar?

Omdat het een browserspel is, is het niet nodig om het te downloaden. U kunt het spel vanuit elke browser spelen zonder ruimte op uw computer in beslag te nemen.

Besturingselementen
  • SIGN UP
  • VUUR

Minitorneos, chat & make friends

Tags