Gratis Chinees Solitaire

Gratis Chinees Solitaire

1,607,432 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 4,035 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Solitario Chino?

Ga er weer helemaal voor met dit leuke Chinese solitairespel Mahjong! Voltooi elk level door de tegels in precies dezelfde paren te groeperen en verwijder ze allemaal van het bord - veel geluk!

Chinese solitaire spelregels

Bang voor al die symbolen? Dat hoeft niet. Chinees solitaire online is heel eenvoudig te begrijpen. Je moet paren van identieke tegels vinden die niet geblokkeerd zijn, ze combineren en andere tegels blootleggen. Wat betekent geblokkeerd? Het betekent dat ze geblokkeerd zijn aan de bovenkant (waar ze de tekening tonen) of aan een van hun zijden. Je kunt alleen identieke tegels combineren die niet geblokkeerd zijn aan een van hun zijden. Als je paren combineert, speel je nieuwe combinaties vrij. Er zijn ook speciale tegels die je met elkaar kunt combineren: de bloementegels (groen) en de seizoentegels (blauw).

Tips voor beginners in Chinees patience

Er zijn bepaalde sleutels om Chinees patience te spelen. Het vereist veel aandacht en geduld. Na een paar spelletjes ontwikkelen zich echter bepaalde automatismen die de volgende spelletjes nog gemakkelijker en bevredigender maken. Het geheugen van de speler moet ernaar streven om het beeld van de verwisselbare tegels vast te houden, waarbij altijd op de uiteinden moet worden gelet. Dit is ook een spel dat rustig en voor het slapen gaan moet worden gespeeld.

Verschillen tussen Chinees solitaire en mahjong

Zoals de naam al doet vermoeden, is Chinees solitairespel of Chinese solitaire ontworpen om door één persoon te worden gespeeld. Traditioneel Mahjong vereist drie tot vier spelers, waarbij de competitieve factor het belangrijkste kenmerk is. Het belangrijkste kenmerk van deze variant is daarentegen de ontspanningsfactor. Een goed spel vraagt om concentratie en harmonie, een concept dat veel voorkomt in de Chinese cultuur. Daarom heeft de versie van gratis Chinees solitaire die je gaat spelen die karakteristieke en melodieuze soundtrack, die de onderdompeling bevordert.

Geschiedenis van Chinees solitaire

Er wordt gezegd dat Mahjong zijn inspiratie vond in een oud mechanisme dat Chinese waarzeggers gebruikten om de toekomst te voorspellen aan de hand van de stand van de sterren. En het is zeker dat een soortgelijk spel al bestond tijdens de regeringsperiode van de Tang-dynastie. Moderne versies dateren echter van het einde van de 19e eeuw en het is aan het begin van de 20e eeuw dat het zich begon te verspreiden in het Westen (en de solitaire versie werd ontwikkeld).

Gratis solitaire blijven spelen

Je kunt Chinese solitaire spelen zonder te downloaden bij Minijuegos, en hier laten we je enkele van de meest gespeelde versies: Spider Solitaire, White Card Solitaire of Super Mega Solitaire. En je kunt altijd alle versies bekijken die we hebben bij Gratis Solitaire Games of Mahjong Games, welke durf jij te proberen?

Besturingselementen
 • SELECTEREN

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags

🕹️ Welke games zijn vergelijkbaar met Gratis Chinees Solitaire?

 1. Mahjong Dimensions 3D
 2. Super Mahjong 3D
 3. Mahjong Dimensions
 4. Mahjong 3D
 5. Farm Connect

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op Gratis Chinees Solitaire?

 1. 3 Kings
 2. Mahjong Zen Garden
 3. Crystal Connect
 4. Flames & Fortune
 5. Heroes: Card Battles

🔥 Wat zijn de meest gespeelde games zoals Gratis Chinees Solitaire?

 1. UNO Online
 2. Dominoes Classic
 3. Rummikub
 4. Governor of Poker 3
 5. Monopoly