Sonic

Sonic

2,116,690 Speelt

Vind het leuk
3.8 - 17K stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Sonic?

Geniet van het klassieke spel van onze geliefde blauwe egel nu op je PC of mobiele telefoon als nooit tevoren!

Ga

opnieuw met Sonic op een avontuur als geen ander, spring rond, verzamel gouden ringen en neem het op tegen gevaarlijke vijanden. Denk aan de goede oude tijd met SEGA's klassieke Sonic!

Hoe speel je klassieke Sonic op PC?

Sonic the Hedgehog is een klassiek videospel waar veel mensen nog steeds van genieten. Hoewel oorspronkelijk uitgebracht voor de Sega Genesis console, zijn er nu verschillende manieren om Sonic Classic op de computer te spelen. Ga naar Minigames en je kunt Soni Classic direct op de computer spelen zonder te downloaden zoals je dat op een Sega Genesis zou doen. Een andere optie is het spel te kopen in een digitale winkel. Wat je ook kiest, Sonic Classic zorgt voor urenlang speelplezier. Dus bereid je voor om razendsnel door de levels te knallen en Dr. Eggman voor eens en altijd te verslaan.

Hoe oud is Sonic?

Voor veel mensen is Sonic the Hedgehog een klassiek videospelletje. Hij verscheen voor het eerst in 1991 en werd al snel een favoriet van gamers over de hele wereld. Maar hoe oud is Sonic zelf? In het originele spel is Sonic 15 jaar oud. In sommige latere spellen lijkt hij echter iets ouder, rond de 18 of 19 jaar. In de strips lijkt Sonic meestal rond de 16 te zijn. Het lijkt erop dat Sonic, net als velen van ons, een beetje ouder is geworden sinds hij voor het eerst op ons scherm verscheen.

Welke andere Sonic-spellen kan ik op Minigames spelen?

Als je al plezier hebt gehad met classic sonic kun je nu andere versies van Sonic proberen en gratis blijven spelen op Minigames. Probeer Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic The Hedgehog 3 en Sonic The Hedgehog 4. En ook Super Sonic, Classic Sonic of Sonic Dash, Sonic: The Hedgehog Sega, Sonic Mania of Sonic Adventure.

Besturingselementen
  • MOVE
  • z -
  • x SKIP

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags