Tetris Online

Tetris Online

2,595,930 Speelt

Vind het leuk
4.1 - 8,998 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd

Hoe speel je Tetris Online?

Gratis tetris spelen is heel eenvoudig. Draai de verschillende stukken of geometrische figuren om volledige horizontale lijnen te krijgen en lege plekken te vermijden. Als een lijn is voltooid, verdwijnt hij, valt de bovenste lijn en scoor je nieuwe punten. De snelheid neemt toe met elk nieuw bereikt niveau. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren.
Wat de besturing betreft, vergeet niet dat wanneer je op de pauzeknop drukt, er een verklarend scherm verschijnt. Je kunt gratis tetris spelen met het toetsenbord of de muis. Als je de muis gebruikt, draaien de stukken intuïtief om de ruimtes zo goed mogelijk te bedekken. Als je op de rechter muisknop drukt, houd je het huidige stuk vast, en verschijnt het stuk in het vakje Vasthouden (linksboven in het scherm) op zijn plaats. Helemaal links op het scherm kun je de score en het huidige niveau bekijken. De rechterkant toont de volgende te verschijnen stukken, zodat u op zetten kunt anticiperen.

Geschiedenis van Tetris: wie heeft het spel uitgevonden?

Tetris is een puzzelspel dat werd bedacht door Aleksei Pázhitnov, een computeringenieur uit de Sovjet-Unie. Het werd uitgebracht op 6 juni 1984.
Pázhitnov zou pas later royalty's innen voor zijn succesvolle creatie, omdat die toen eigendom waren van de regering van zijn land.
In 1987 maakte Tetris de sprong naar het Westen. En in 1997 richtte Pázhitnov The Tetris Company op. Vandaag de dag is het spel bijna 200 miljoen keer verkocht. Op dit moment spelen honderdduizenden mensen over de hele wereld het spel Tetris.

Tetris cheats

Het tetrisspel vereist een zekere mate van concentratie, strategische planning en bewegingssnelheid op het hoogste niveau. Hier zijn een paar tips en trucs voor tetris spel, gratis tetris, tetris spel, gratis tetris spel of gratis tetris.

  • Onthoud zetten door tetris zorgvuldig te spelen.
  • Leer tetris spelen door tetrises uit te voeren. Schik vier horizontale lijnen met uitzondering van een enkele spatie, die u kunt bedekken met een lang verticaal blok.
  • Let op de volgende stukken.
  • Laat geen ruimtes over die moeilijk te vullen zijn.
  • Leer gratis tetris spelen door het stuk op het laatste moment om te draaien.

Het gratis tetris spel is makkelijk te leren en verslavend vanaf het eerste moment. Als u nog andere versies wilt proberen, raden wij u aan: 10x10, Wood blocks, Tetris 2 of Tetris Attack.

Besturingselementen
  • MOVER Y GIRAR PIEZAS

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags