Uland

Uland

82,796 Speelt

Vind het leuk
3.4 - 44 stemmen
Meh
Toevoegen aan favorieten
Spel gepauzeerd
Speel

Hoe speel je Uland?

Uland is een Play-To-Earn spel waar spelers staten, landen, provincies of steden kopen om te verhandelen via NFT met behulp van Blockchain technologie.

Het is het eerste cryptografische project waar virtueel NFT land wordt toegewezen aan echte landen, staten en steden gecombineerd met het gebruik van de $ULAND valuta om een organische en veilige eigen economie te creëren waarmee Ulanders (de spelers) kunnen handelen en winst maken.

Hoe wordt Uland gespeeld?

Het doel van Uland is om de heerser van een land in de wereld te worden (of koning, koningin, president... Het is aan de speler om te beslissen). Zodra het grondgebied is verworven, wordt het een NFT goed in het spel. Deze NFT is voor altijd eigendom van de speler, tenzij hij besluit deze met grote winst te verkopen.

Bovendien, als je een staat of land verkoopt, levert de verkoop van steden of regio's daarbinnen voordelen op voor de vorige eigenaar (jij, als speler) via Distributie Beloningen. Anderzijds gebruikt Uland zijn eigen munt, bekend als $ULAND; voor elke aankoop of verkoop van hun eigen token, ontvangen spelers een percentage van de transactie, gebaseerd op het land en de bevolking die zij bezitten.

Bovendien wordt, om de economie van Uland te laten groeien, een percentage van alle aan- en verkopen van NFT en $ULAND tokens overgedragen aan Locked Liquidity, waardoor de economie van het spel zelf wordt gestimuleerd.

Kenmerken van het ecosysteem van Uland

De Uland metaverse heeft zijn eigen ecosysteem dat voortdurend wordt gevoed door NFT activa in de vorm van landen, landen en staten en $ULAND tokens. Accumuleer zogenaamde Land NFT (NFT lands of regio's) en krijg je handen op allerlei activa zoals landen, staten, provincies en steden te kopen en te verkopen.

Hoe werkt het kopen en verkopen van grond?

De landen op de wereldkaart van Uland zijn de enige landactiva die te koop zijn. Staten/provincies zullen worden vrijgegeven zodra de voorraad landen is uitgeput. Op dezelfde manier zullen steden worden aangeboden wanneer staten/provincies uitgeput raken.

Zo zullen landen als de Verenigde Staten, China of India een hogere waarde hebben dan landen als bijvoorbeeld Liechtenstein, Estland of Zwitserland. Dit is te wijten aan het land/regio- en bevolkingspotentieel van elk van hen. Bovendien is het belangrijk de inflatie van landen en hun stijgende waarde niet te vergeten, net als in het echte leven.

Is Uland veilig?

Uland NFT is gebaseerd op $ULAND tokens, een token gemaakt voor het spel dat regelmatige investeringsmogelijkheden en BEP-20 liquiditeit biedt. Bovendien worden, dankzij de zogenaamde $ULAND Airdrop Pool, tokenbeloningen aangeboden aan alle houders van NFT activa in de vorm van land.

Uland's NFT tokens zijn gebaseerd op het Binance Smatr Chain (BSC) Blockchain netwerk, dat gegarandeerde bescherming en eigendom van NFT's en transacties biedt. Verbind simpelweg de virtuele portemonnee van de gebruiker met het MetaMask netwerk en begin te spelen met NFT transacties.

Word nu lid van de Uland metaverse, begin met het kopen van landen, regio's of steden en breid uw domein uit over de hele wereld via de meest waardevolle NFT transacties! Koop en/of verkoop op het juiste moment om grote winsten te verdienen en investeer in nieuwe transacties om te blijven groeien in het Uland Blockchain universum.

Besturingselementen
 • SELECTEREN

Gameplays

Er zijn nog geen gameplays

Minitorneos, chat & make friends

Tags

🕹️ Welke games zijn vergelijkbaar met Uland?

 1. Gunship Battle: Crypto Conflict
 2. The Sandbox
 3. Clash of Coins
 4. Bug War 2
 5. Wanderers.io

❤️ Welke zijn de nieuwste %categorie% die lijken op Uland?

 1. World of Blocks 3D
 2. Minecraft
 3. Home Island
 4. Mine 2D: Survival Herobrine
 5. GrindCraft