Hoe werkt het?

Bitcoin, Litecoin, Ethereum en veel meer cryptocurrencies

Er zijn verschillende soorten spellen waarmee je gratis cryptocurrencies kunt winnen. In Minigames bieden wij u rollenspel-, idle-, multiplayer- en strategiespellen, maar ook spellen om NFT-tokens in te wisselen of cryptocurrency mining spellen die het dichtst bij de kennis van de wereld van cryptocurrencies staan.

Er zijn tegenwoordig veel spellen die ware kunstwerken zijn, in staat om ongelooflijke werelden te creëren, met hyperrealistische graphics, spellen met een vintage-esthetiek die ons terugvoeren naar de jaren tachtig of negentig en een industrie die niet ophoudt te groeien.

Hoe kan ik cryptocurrencies verdienen?

Spelen is de makkelijkste manier, het is waar dat je tijd en geduld nodig hebt, niet alle spellen zijn geschikt voor elk type speler en er zijn spellen met een hogere moeilijkheidsgraad dan andere, maar wat duidelijk is, is dat dit een manier is om u kennis te laten maken met de wereld van cryptocurrencies en meer plezier te verdienen dan naar advertenties te kijken, evenals een alternatief en betere opties voor handel en staking, vooral wanneer u geen geld hebt om te kopen of te investeren.

Wat heb ik nodig om gratis bitcoins te verdienen?

Allereerst heb je tijd nodig en moet je het niet zien als een baan, maar als een eerste benadering van de wereld van cryptocurrencies en gratis en zonder risico cryptocurrencies verdienen. Het is aan jou of je ze later wilt investeren of dat je ze liever spaart en verhoogt door andere spellen te spelen.

U hebt een portemonnee op uw mobiel of computer nodig, waaruit u afhankelijk van de cryptocurrency verschillende openbare adressen en de bijbehorende QR-codes krijgt, waarmee u betalingen kunt ontvangen of de cryptocurrencies die u verdient, kunt overmaken. Je moet er ook rekening mee houden of de portemonnee je rente zal geven voor het bewaren van je cryptos.
Zodra u bitcoins en andere cryptocurrencies in uw portemonnee heeft, kunt u kiezen of u ze direct wilt uitgeven of ze wilt inwisselen voor de valuta van uw land via een exchange.
Wanneer je begint te spelen en bitcoins of andere cryptocurrencies gaat verdienen zul je zien dat er spellen zijn die een minimum uitbetaling hebben (het huidige minimum is 500 shatosis).

Opmerkingen