Voetbalspellen

De beste spelers en alle spanning van de sport wachten op u in onze voetbalwedstrijden! Of je nu een keeper, verdediger of spits bent, in Minispelletjes heb je de beste gratis voetbalwedstrijden binnen handbereik. Ben jij de volgende voetbalkraker? Bewijs het met onze voetbalwedstrijden voor kinderen en mis geen enkele trainingssessie. De World Cup, de competitie, alle bekers, de cracks en de teams wachten op je in de Minispelletjes voetbalwedstrijden.

Meest gespeeld Voetbalspellen

Voetbalspellen

Voetbalspellen gegevens

We weten dat u veel liefhebbers bent van voetbal, de sport die de massa's over de hele wereld beweegt. Echter, niet iedereen heeft het talent of de vaardigheid om een paar laarzen aan te trekken en het veld te nemen om een potje voetbal te spelen Daarom stellen wij u onze voetbalwedstrijden voor, waarbij u een aas van de bal kunt worden zonder dat u een enkele middag hoeft op te offeren om te gaan trainen. In tegenstelling tot wat er in het voetbal gebeurt, hoef je geen snelheid in je voeten te hebben, maar in je handen, om te klikken en te typen tot je de wedstrijd wint. Schrijf je favoriete spelers in, bouw teams, train ze, neem sancties als dat nodig is, maar je doel is om het spel te winnen, en je kunt het niet lichtvaardig nemen. Je moet je maximaal concentreren, geen seconde uit het oog verliezen van je tegenstanders, en je doel verdedigen tot het einde
Ben je een van degenen die de voorkeur geven aan voetbalwedstrijden, of hou je liever van penalty's? Je hebt ze! Ben je op zoek naar online voetbalwedstrijden? Multiplayer voetbalwedstrijden? Je hebt ze ook! Messi, Cristiano, Pelé, Maradona, de grote scheuren van het Minispelletjes voetbalteam wachten op je. Ah! En we vergeten de keepers niet... de beste keeperswedstrijden wachten op je.
En aangezien voetbal evenveel variaties heeft als toernooien, vindt u ook alle voetbaltoernooien in Minispelletjes: daag je vrienden uit, verbeter je balcontrole, dribbel, schiet... en goal!(encontrarás) Kies uit al onze gratis voetbalwedstrijden: voetbalwedstrijden, hoofdvoetbalwedstrijden, aanrakingsvoetbalwedstrijden, zaalvoetbalwedstrijden, kindervoetbalwedstrijden, schietspellen. Daag je vrienden uit om te zien wie de topscorer is, en weet wie er moet blijven trainen voor de voetbalwedstrijd. De pauze is voorbij! Ben je al opgewarmd?