Dora de Ontdekkingsreiziger Spelletjes

Het plezier is gegarandeerd met onze Dora de Ontdekkingsreiziger Spelletjes! De beste dora de ontdekkingsreiziger spelletjes wachten op je bij Minispelletjes, dus 3... 2.. 1... spelen!

Dora de Ontdekkingsreiziger Spelletjes

Dora de Ontdekkingsreiziger Spelletjes gegevens

Hij begeleidt Dora en haar onafscheidelijke vriendin, Boots, op spannende avonturen. Dit alles en nog veel meer in de catalogus van Dora's spellen die Minispelletjes aanbiedt. Maak deel uit van het team van de bekende ontdekkingsreiziger en help cruciale mysteries op te lossen om het doel te bereiken. En het beste van alles, het is volledig gratis!
Met onze selectie van Dora spellen kun je Dora de Ontdekkingsreiziger vergezellen op haar leuke avonturen. Onze hoofdpersoon is een 7-jarig meisje, Dora Márquez, die samen met haar aap Botas betrokken is bij tal van avonturen om verloren voorwerpen te zoeken of een missie te voltooien. Gelukkig hebben ze de hulp van een kaart, een kaart die Dora in haar rugzak bewaart samen met andere voorwerpen die nodig zijn voor het avontuur. Help de jonge ontdekkingsreiziger en haar vrienden met rijspellen, snowboarden met Dora, minigolf spelen of haar begeleiden op haar treinreizen, zonder de spelletjes om Dora aan te kleden en de verschillende puzzels van onze favoriete ontdekkingsreiziger te vergeten. En niet allemaal in bekende gebieden, want je kunt Dora ook begeleiden naar de ruimte en haar helpen om daar belangrijke missies te voltooien. Je kunt ook je Engels met haar oefenen en je taalvaardigheid bijspijkeren - het is allemaal voordelen!(día) Als je meer in de wereld van de mode, kunt u de Dora dress up games te spelen om het beste pak voor de ontdekkingsreiziger te ontwerpen volgens de gelegenheid en dat het altijd gaat onberispelijk. U kunt ook leuke tijden doorbrengen met het exploiteren van de keuken, met de hulp van de kookspelletjes met Dora, en heerlijke recepten en zeer smakelijke gerechten naast elkaar bereiden. Games als roman als het helpen van Dora voor te bereiden op de operatie Kerstmis, het eten van enorme hoeveelheden voedsel om te voorkomen dat de maag voor deze tijd van het jaar. Alle soorten missies, alle soorten doelen in de spellen van Dora de Ontdekkingsreiziger in Minispelletjes
Plezier is gegarandeerd. Dora's spelletjes hebben alles wat je nodig hebt om een goede tijd te hebben. Waar wacht je op? Mis ze niet en geniet ervan.